top of page

Πως να οργανώσεις πάρτι γενεθλίων για το σκύλο σου;

Σκέφτεστε να κάνετε πάρτι γενεθλίων για τον τετράποδο φίλο σας και αναζητάτε ιδέες; Λοιπόν, σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα, γιατί μόλις ανοίξατε τον πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό οδηγό για να ετοιμάσετε την πιο τέλεια μέρα για εσάς και τον σκύλο σας. Δεν γνωρίζετε την ημερομηνία που έχει γεννηθεί; Κανένα πρόβλημα, αν δεν αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας του και δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία ούτε το άτομο από το οποίο πήρατε το κουταβάκι σας, τότε μπορείτε είτε να γιορτάζεται την πρώτη μέρα γνωριμίας σας ή την ημερομηνία υιοθέτησης του, είτε να καθορίσετε μια μέρα της επιλογής σας!

Όταν προγραμματίζεται το πάρτι γενεθλίων του σκύλου σας υπάρχουν μερικά βασικά θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Κάποια από αυτά είναι η τοποθεσία, το θέμα, η λίστα με τους καλεσμένους και οι δραστηριότητες! Στο άρθρο μας θα δείτε περιληπτικά τον τρόπο επιλογής του σωστού συνδυασμού για να διασφαλίσετε ότι και οι φιλοξενούμενοι σας, και αυτοί με δύο πόδια και με τέσσερα πόδια θα περάσουν καλά! Καλεσμένοι Εάν στο σκυλί σας απολαμβάνει να παίζει με άλλα σκυλιά, ένα πάρτι γενεθλίων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να του δώσετε χρόνο για παιχνίδι. Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όλα τα σκυλιά που θα καλέσετε πρέπει είτε να έχουν ήδη γνωριστεί μεταξύ τους, είτε να είναι πολύ κοινωνικοποιημένα. Ένα πάρτι, γεμάτο άγνωστα σκυλιά, μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες συμπεριφορές από σκύλους που δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με πολλά άτομα ή/και σκυλιά. Αλλά εάν το σκυλί σας έχει ήδη μια ομάδα φίλων, ένα πάρτι γενεθλίων είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να συναντηθούν. Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ότι πρέπει να παραμείνουν για το πάρτι και να επιβλέπουν τα σκυλάκια τους, και όχι να αφήσουν και να φύγουν! Τώρα, εάν το σκυλάκι σας δεν τα πάει και τόσο καλά με τους άλλους σκύλους, ή απλά δεν έχετε γνωστούς και φίλους που έχουν και αυτοί σκύλο, ή ακόμα και αν θέλετε το σκυλάκι σας να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, προσκαλέστε φίλους και συγγενείς που βλέπετε πως συμπαθεί ο σκύλος σας ή προετοιμάστε μια μέρα με δραστηριότητες που αγαπάει.

Τοποθεσία Αφού καταλήξετε για τους καλεσμένους, ήρθε η ώρα να επιλέξετε την ιδανική τοποθεσία. Πρώτος παράγοντας και ίσως ο πιο καθοριστικός είναι ο αριθμός των σκυλιών και το μέγεθος τους. Τι εννοούμε; Εάν θα υπάρξουν πολλά σκυλιά, ειδικά αν είναι μεγάλου μεγέθους, θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε εξωτερικό χώρο. Μια ομάδα μικρότερων σκύλων μπορεί να είναι εντάξει για μερικές ώρες σε εσωτερικό χώρο (εννοείται με διαλείμματα για τουαλέτα). Το σπίτι σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για το πάρτι, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη.

  • Θα είναι πάρτι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου;

  • Υπάρχει αρκετός χώρος στην αυλή;

  • Πώς θα είναι ο καιρός; Άλλες τοποθεσίες για να φιλοξενήσετε ένα πάρτι γενεθλίων σκυλιών

  • Τοπικό Πάρκο (που να επιτρέπονται τα σκυλιά)

  • Πάρκο σκύλων

  • Παραλία σκύλων

  • Στο σπίτι κάποιου φίλου ή συγγενή


Θέμα

Η επιλογή του θέματος είναι το καλύτερο κομμάτι προετοιμασίας για το πάρτι. Υπάρχουν άπειρα θέματα που μπορείτε να επιλέξετε, από υπερήρωες μέχρι και γιόγκα σκύλων, ή και μπάρμπεκιου. Ουσιαστικά, οτιδήποτε θέμα μπορεί να γίνει για πάρτι για εμάς, θα μπορούσε άνετα να είναι και για σκύλους. - Διακόσμηση Το πιο σημαντικό πράγμα όταν διακοσμείτε το χώρο που θα γίνει το πάρτι, είναι να το διασκεδάσετε. Αν δεν είστε και ο καλύτερος διακοσμητής δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε απλά να αγοράσετε λίγα διακοσμητικά από ένα κατάστημα ή αν έχετε χρόνο φτιάξτε τα δικά σας. Μπορείτε πάντα, να πάρετε ιδέες από το διαδίκτυο και πλατφόρμες όπως το Pinterest και βεβαίως το Instagram αν αναζητάτε έμπνευση. Δοκιμάστε το #dogbirthday.


Δραστηριότητες

  • Water Park

Βρείτε online τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φτιάξετε παιχνίδια με νερό, πισίνες, νεροτσουλήθρες κτλ και τα σκυλιά θα ξετρελαθούν.

  • Fetch

Για τους περισσότερους σκύλους το Fetch είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό για δραστηριότητα σε πάρτι, ωστόσο, φανταστείτε, ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο, γεμάτο με μπάλες και φρίσμπυ όπου όλα τα σκυλιά μπορούν να τρέχουν και να παίζουν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα αγαπημένα παιχνίδια του σκύλου σας για να μην καταστραφούν.

  • Photo Booth

Εάν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι ή την αυλή σας ή γενικότερα στο χώρο που θα γίνει το πάρτι, φτιάξτε ένα Photo Booth για τους καλεσμένους και τα σκυλιά τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό σκηνικό σε μια περιοχή που είναι καλά φωτισμένη. Εάν είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα, μπορείτε να προσλάβετε έναν φωτογράφο, αλλά θα ήταν πολύ πιο εύκολο αφού πλέον τα κινητά τηλέφωνα έχουν πολύ αξιόλογες κάμερες να φωτογραφίζεστε με αυτά. Για κάτι πιο ξεχωριστό μπορείτε να προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα αστεία γυαλιά, καπέλα και άλλα.

  • Χώρος χαλάρωσης

Εκτός από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, θα πρέπει επίσης να παρέχετε έναν χώρο για τα κουτάβια να χαλαρώνουν και να ξεφεύγουν από τη δράση. Βεβαιωθείτε ότι αυτή η περιοχή είναι καλά σκιασμένη. Βάλτε λίγα παλιά μαξιλάρια και κουβέρτες σε ένα σημείο για να μπορούν να χαλαρώνουν από το παιχνίδι. Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσουμε για τις καλύτερες επιλογές σε τούρτες ειδικά για σκυλιά και πως μπορείτε να τις φτιάξετε στο σπίτι με πολύ απλά υλικά!


237 views0 comments

Comentários


bottom of page